-ببخشید، منظور از این غذای پنجم‌تون، سالاد الویه‌ی مخصوص با پوست و مو و خونِ آشپز چیه؟
 -آهان. آشپز ما ریزش مو داره، بعد موقع رنده کردن هم همیشه دستش رو به فاک می‌ده.
-متوجه شده‌م.

نظرات 4 + ارسال نظر
مانیا چهارشنبه 27 مهر‌ماه سال 1384 ساعت 10:21 ق.ظ http://www.mania7.persianblog.com

آشپزتون رو عوض کنید؛ ناشیه!!!!!من خودم یه آشپز خوب برات سراغ دارم که هم کچله و مشکل ریزش مو نداره هم اینکه چون از دو دست معلول هست با چرخ گوشت ریز می کنه و بعدش با پاهاش هم میزنه.....

مریم هدایتی پنج‌شنبه 28 مهر‌ماه سال 1384 ساعت 11:05 ق.ظ

چه حیف . فکر کردم گوشت آشپز قبلیه س . همون خوش تیپ رو میگم با مو های مجعد مشکی. باید گوشت ش خوش طعم باشه . حیف...

مرغ دریایی جمعه 29 مهر‌ماه سال 1384 ساعت 08:34 ق.ظ http://www.behtarineman.persianblog.com

فصل پنجم، ستون پنجم٬ واکنش پنجم ...
غذای پنجم: من سیب زمینی را با گوشت‌کوب له می‌کنم عوض رنده کردن. بهتر نیست؟! چون من هم دستم را به ...؟!! می‌دهم . البته من سالی دوبار سالاد الویه درست می‌کنم. یاد سالوادور دالی افتادم. هاها. راستی مواد معدنی هم به این سالاد مخصوص اضافه شده!!

عنصر نامطلوب جمعه 29 مهر‌ماه سال 1384 ساعت 04:40 ب.ظ http://www.metamorphose.persianblog.com

من زیر بغل رو ترجیح می‌دم. می‌شه باهاش سیب‌زمینی‌ها رو له کرد. چیزی هم به فاک نمی‌ره. تازه مدل گردالی هم می‌شه درست کرد! ولی مشکل مو حل نشدنی‌یه. ولی تو زیر بغل موها کوتاه‌ترن. این رو تضمین می‌کنم.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد